програмата
Панаирното изложение

7

8

9

10

11

 

7

8

9

 

 

 

Фолклорен ансамбъл „Слънчев бряг”, гр. Несебър

1

2

3

3

Фолклорна група при НЧ „Съгласие”, гр. Дебелец

1

2

2

Елица Неделчева, солистка възпитаничка на НУИ „Добри Христов”, гр. Варна

1

2

„100-те каба гайди”, гр. Смолян

1

2

2

2

2

1

2

2

 

 

Официално закриване на панаира

1